Uitgelicht

Nieuwsbrief September 2022

donderdag 1 september 2022


Beste Pebble TV-kijker


Nu de zomervakantie voor de meesten voorbij is, is het tijd voor andere leuke dingen! Maar we houden de vakantiestemming er nog een beetje in tijdens de Dag van de Kokosnoot op vrijdag 2 september met een tropische Ovide en zijn Vriendjes marathon !

EN: Als klap op de vuurpijl kun je op zaterdag17 september kijken naar de speciale Clown Bassie dag ter ere van Bas van Toor’s 87e verjaardag! Lees snel verder.

In de spotlights: Vrouwtje Theelepel

Vrouwtje Theelepel draagt een klein gouden theelepeltje om haar hals. Maar op de meest onverwachte momenten wordt ze zelf zo klein als haar theelepeltje, die dan opeens heel groot lijkt. Samen met haar man Bazel, buurmeisje Wendy en de dieren beleeft ze allerlei avonturen.

Kijk iedere dag om 08.00 uur naar nieuwe afleveringen van Vrouwtje Theelepel
Kijk de trailer van Vrouwtje Theelepel
Vrouwtje Theelepel!
Clown Bassie Dag

Op 17 september is Bas van Toor, alias Clown Bassie jarig, hij wordt dan 87 jaar. Natuurlijk viert ook Pebble TV zijn verjaardag met hem mee. De hele dag kun je daarom op Pebble TV kijken naar de Bassie en Adriaan marathon met exclusieve beelden van Clown Bassie en natuurlijk ook van acrobaat Adriaan.

Bekijk van te voren de tv-gids op onze website en check wat jij beslist wilt zien!
 
Dag van de Kokosnoot
Op vrijdag 2 september is het de Dag van de Kokosnoot en maken we het bij Pebble TV na deze topzomer tropisch gezellig met Ovide en zijn Vriendjes. Vanaf 15.00 uur kun je kijken naar een heuse marathon van het allerleukste vogelbekdier dat er is!
 
 
Filmagenda
Ook deze maand staan er weer een hoop leuke films op de agenda. Kijk elke zaterdagavond om 19.30 uur naar één van onze films en bekijk op zondagmiddag de herhaling om 16.00 uur. Dus plof lekker op de bank en kijk met het hele gezin naar deze superleuke en soms spannende familiefilms!

Wil je weten waar de films over gaan? Op onze website staan ze allemaal onder elkaar en op ons Youtubekanaal kun je de trailers bekijken!
Zaterdag 3 september
Zondag 4 september
19:30
16:00
Knoester
Zaterdag 10 september
Zondag 11 september
19:30
16:00
Knoester en Berkelientje
Zondag 18 september 16:00 Madeline verdwaalt in Parijs
Zaterdag 25 september
Zondag 26 september
19:30
16:00
De drie Rovers

Knoester & Berkelientje

Winactie 

Deze maand maak je kans op niet één maar vier puzzels in samenwerking met StoryZoo. Wist je dat StoryZoo ook een eigen online winkel heeft? Ga snel naar https://storyzoo.shop.


Wij mogen speciale puzzel boxen van StoryZoo weggeven en om kans te maken moet je wel eerst antwoord geven op de volgende prijsvraag:

Wat is de naam van de papegaai in StoryZoo?

Vul de prijsvraag snel in om kans te maken. Via Facebook houden we jullie op de hoogte van onze speciale uitzendingen en winacties. Als je het nog niet doet, volg ons dan! Ook op onze Facebookpagina kun je gave prijzen winnen!
Maandoverzicht

Bekijk hier het maandoverzicht van september in een video.

Nog meer filmpjes bekijken? Wij hebben ook een YouTube-kanaal, abonneer je gratis om als allereerste de nieuwste trailers van Pebble TV te bekijken.

Vind je het leuk om foto's te zien van jouw favoriete animatiefiguren? Volg ons dan op Instagram.
"Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud"
Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website