Cinna

Verhalen


Het Wiebelmannetje


Als Wiebe klaar is met houthakken voor de bakker, heeft hij geen zin in zijn volgende klus. In plaats daarvan gaat hij stiekem vissen in de rivier. Als hij genietend van het zonnetje in slaap valt, wordt hij overvallen door een knetterende toverwolk. Vanaf dat moment is zijn leven voorgoed veranderd. Hij wiebelt...

Preview lezen...
Uitgeverij de Pareltuin
Kopen

Het wiebelmannetje en de klutskuikens


Sinds Wiebe in een toverwolk terechtkwam, wiebelt hij. Hij vindt het enorm vervelend dat hij alles zo laat wiebelen, want hij wiebelt alles stuk. Op een dag besluit hij op zoek te gaan naar een plek waar hij niemand tot last is. Maar of dat nu zo'n goed idee is is? Opeens zit Wiebe opgescheept met twee kuikens...

Preview lezen...
Uitgeverij de Pareltuin
Kopen

Milou op zoek naar het eendje


Milou en haar vriendjes moeten naar een andere wei. Onderweg zien ze jonge eendjes, lief maar ook heel klein. Ze zijn op zoek naar hun broertje. Waar kan hij nou toch zijn?

Preview lezen...
Purple Mouse Media
Kopen

Vijf avonturen met Lars


Vijf leuke avonturen in één bundel. Kleine IJsbeer is al 25 jaar geliefd bij jong en oud. Niet eerder verscheen er echter een bundel met verhalen over hem. Maar nu zijn er vijf vrolijke avonturen over Lars verzameld in één boek, tegen een heel aantrekkelijke prijs.

De bundel bevat:
  • Een ijsbeer in de tropen
  • Kleine IJsbeer, weet jij de weg?
  • Kleine IJsbeer, laat me niet alleen!
  • Kleine IJsbeer redt de rendieren
  • Kleine IJsbeer en de walvisbaai

Preview lezen...
De Vier Windstreken
Kopen

De Smoezels en de nieuwe oppas


Slijmerig slijk en tenenkaas! Voor het eerst komt er iemand babysitten op de Smoezelkinderen. Enthousiast maakt juffrouw Boender een gezonde groentesoep en ruimt ze het huis op. De Smoezeltweeling kijkt verschrikt toe, want Smoezels houden helemaal niet van orde en de soep ruikt verschrikkelijk vies! Ze grijpen in als baby Smoezel onder de bontgekleurde uitslag zit van de wasbeurt die hij krijgt. Zo kan het niet langer!

Dit boek is ook verkrijgbaar als app voor iPhone en iPad.

Preview lezen...
De Vier Windstreken
Kopen

De mooiste vis van de zee gaat lekker slapen


Slaap lekker, Regenboog. In het zevende avontuur over Regenboog gaan we een stapje terug in de tijd, toen hij nog maar een klein visje was. Net als veel kinderen kan hij ook wel eens niet slapen. Dan komt zijn mama hem te hulp. Zij belooft hem altijd te beschermen, of hij nu in de zwarte inktwolk van een octopus verdwaalt of een nare droom heeft. Ssst! Daar valt de mooiste vis van de zee al in slaap...

Preview lezen...
De Vier Windstreken
Kopen

De kleine piraat


Alle hens aan dek! De kleine piraat wordt niet gelukkig van zijn werk. De hele dag moet hij in het kraaiennest zitten en uitkijken naar schepen om te beroven. En als hij eens een schip berooft, vluchten alle passagiers en de hele bemanning gillend naar het ruim. Terwijl de kleine piraat juist zo graag een praatje wil maken! Op een dag probeert hij een andere aanpak, want ook een piraat wil plezier in zijn werk hebben.

Het complete prentenboek van De kleine piraat is ook verkrijgbaar als app voor iPhone en iPad, met veel interactiviteit en leuke spelletjes.

Preview lezen...
De Vier Windstreken
Kopen

Bonte beesten abc


Dit vrolijke abc-boek vol dieren van Marcus Pfister geeft het alfabet kleur. Peuters en kleuters leren al snel de namen van alle dieren door de grappige raadselrijmpjes. Oudere kinderen leren de letters van de dierennamen herkennen. Alle dieren met hun letter staan ook op de poster die achter in het boek is gelijmd. Daar hebben kinderen nog lang plezier van!

Preview lezen...
De Vier Windstreken
Kopen
sluiten